Termékleírás
Leírás
Hazánk és az Alföld egyik legkedveltebb kék szőlő fajtája a Kékfrankos. Leszedés után a szőlőt egyből feldolgoztuk, majd a mustot azonnal rozsdamentes, hűtött acéltartályba helyeztük. Ez az enyhe rózsaszín, hagymahéj színű, illatos, gyümölcsös, üde de savas fehérborra emlékeztető izgalmas, divatos, jól behűtött rozébor az igazi felüdülést szolgálja egy forró nyári délután.
Párosítás
Elsődlegesen aperitifnek ajánljuk vagy kerti partik kisérőjeként. Könnyű, sült fehér húsokból, bárányból készült ételekhez is jól megy. Trükk: ha egy egész étkezést kell végig kísérnünk borral, de nem akarunk vagy tudunk több fajta közül választani, akkor, kivéve a desszertet, a rozébor tökéletes választás.
Vélemények
Még nincsenek értékelések.